Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Στις φλόγες η μεταγραφική αγορά στο ΝΒΑ

Πήρε για τα καλά φωτιά το «παζάρι» των φρι-έιτζεντ στο ΝΒΑ καθώς εκτός από την απόφαση του ΛεΜπρον Τζέιμς αρκετοί ακόμη «τοπ» ελεύθεροι παίκτες επέλεξαν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Εχουμε και λέμε λοιπόν: Ο Κάρλος Μπούζερ αφήνει τη Γιούτα για το Σικάγο, ο Τράβις Αουτλοου από τους Κλίπερς μετακομίζει στο Νιου Τζέρσεϊ, ο Ζερμέιν Ο’Νιλ οδεύει προς τους Μπόστον Σέλτικς ενώ ο Σακίλ Ο’Νιλ θέλει να κλείσει την καριέρα του στο πλευρό του Τιμ Ντάνκαν και στους Σαν Αντόνιο Σπερς! Για το Γκόλντεν Στέιτ οδεύει ο Ντέιβιντ Λι, πέντε ομάδες ενδιαφέρονται για τον Τζος Χάουαρντ.
Ο Κάρλος Μπούζερ λοιπόν συμφώνησε με τους Σικάγο Μπουλς για πενταετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που θα κυμαίνονται μεταξύ 75 και 80 εκατομμυρίων δολαρίων.
Οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς που απέτυχαν να πάρουν κάποιον εκ των Ουέιντ, Μπος, ΛεΜπρον συμφώνησαν με τον φόργουορντ Τράβις Αουτλοου ο οποίος πέρυσι ξεκίνησε στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς και κατέληξε (από την ανταλλαγή με τον Κάμπι) στους Κλίπερς. Ο Αουτλοου θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με απολαβές 35 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Ζερμέιν Ο’Νιλ μετά την έλευση του Κρις Μπος κατάλαβε ότι… δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στο Μαιάμι και βρισκόταν ανάμεσα σε Ντάλας, Ντένβερ και Μπόστον για το που θα συνεχίσει την καριέρα του με πιθανότερο σταθμό τους Σέλτικς.
Οσο για τον Σακίλ Ο’Νιλ παρά το γεγονός ότι πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν (Ατλάντα, Μπόστον, Νιου Ορλίνς) εκείνος προτιμάει (στα 38 του…) να παίξει για τα επόμενα δύο χρόνια στο πλευρό του Τιμ Ντάνκαν και στους Σαν Αντόνιο Σπερς!
Τέλος, ο Ντέιβιντ Λι των Νιου Γιορκ Νικς λέγεται ότι θα πάει μέσω ανταλλαγής (sign-and-trade) στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους «πολεμιστές» να στέλνουν τον Αντονι Ράντολφ και μερικούς ακόμη παίκτες στο «μεγάλο μήλο». Ο δε Τζος Χάουαρντ είναι έτοιμος να αφήσει τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς έχοντας προσφορές από πέντε ομάδες (Μαιάμι, Νέα Υόρκη, Σακραμέντο, Βοστώνη και Κλίπερς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails