Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Επτά "Ελληνες" στα Summer League

Αρκετά σημαντική θα είναι η παρουσία αμερικανών παικτών που την προηγούμενη σεζόν αγωνίσθηκαν στην Α1 και θα δώσουν το παρόν στα διάφορα summer league που ξεκινάνε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στις ΗΠΑ. Ηδη επτά αμερικανοί έχουν δηλωθεί στα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ για τα summer league (σημαντικότερα των οποίων είναι αυτά του Σολτ Λέικ Σίτι, του Λας Βέγκας και το Ορλάντο) ενώ ο άτυχος του καλοκαιριού ήταν ο Ρόμπερτ Ντόζιερ που έπαιξε στον Κολοσσό.


Ο Ντόζιερ λοιπόν έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια προπόνησης στις ΗΠΑ πριν από δέκα μέρες και θα υποχρεωθεί να μείνει τουλάχιστον για 3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης χάνοντας την ευκαιρία να αγωνισθεί με τη φανέλα των Μαιάμι Χιτ. Με τους Χιτ πάντως θα αγωνισθεί κανονικά ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού Πάτρικ Μπέβερλι.
Εντονο «ελληνικό» χρώμα θα έχει το ρόστερ των Γιούτα Τζαζ αφού εκτός του Κώστα Κουφού έχει δηλωθεί και ο Ταιρίς Ράις που έπαιξε στον Πανιώνιο με τον Ράις να μετέχει στο τέλος Ιουλίου και στο ρόστερ των Σακραμέντο Κινγκς. Οι άλλοι «εκπρόσωποι» της Α1 θα είναι οι Εϊμπραμς και Πάουελ (των Τρικάλων), ο Σέντρικ Σίμονς, ο Τέρεμι Ρίτσαρντσον και ο Μπράιαν Μπουτς. Ιδού και η σχετική λίστα με τους παίκτες που «ανακαλύψαμε» στα έως τώρα δηλωθέντα ρόστερ από τις ομάδες του ΝΒΑ για τα καλοκαιρινά λιγκς. Μέσα σε αυτούς δεν υπάρχει το όνομα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ο οποίος ακόμη δεν έχει δηλωθεί από τους Λος Αντζελες Κλίπερς αλλά δεν αποκλείεται τελικά να δώσει το παρόν.

Παίκτης
Ομάδα Α1
Ομάδες Summer League
Ταιρίς Ράις
Πανιώνιος
Γιούτα Τζαζ και Σακραμέντο Κινγκς
A.J.Ειμπραμς
Τρίκαλα
Νιου Τζέρσεϊ Νετς
Μπράιαν Μπουτς
Ηλυσιακός
Ντένβερ Νάγκετς
Κασίμπ Πάουελ
Τρίκαλα
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Τζέρεμι Ρίτσαρντσον
Αρης
Λος Αντζελες Κλίπερς
Πάτρικ Μπέβερλι
Ολυμπιακός
Μαιάμι Χιτ
Σέντρικ Σίμονς
Καβάλα
Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails