Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο ΛεΜπρον στους Μαιάμι Χιτ!!!

Και τώρα, άντε να τους κερδίσετε… Η ομάδα-όνειρο ή αν προτιμάτε ομάδα-εφιάλτης για τους αντιπάλους της είναι γεγονός! Οι Μαιάμι Χιτ από τα ξημερώματα της Παρασκευής έχουν γίνει η ομάδα-απόλυτη ονείρωξη κάθε μπασκετόφιλου και παράλληλα το απόλυτο φαβορί όχι για έναν αλλά και… πολλούς συνεχόμενους τίτλους στο ΝΒΑ. Κι αυτό γιατί μετά το δίδυμο Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος που από την Τετάρτη είχαν κάνει γνωστό ότι θα συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους, πλέον απέκτησαν και την παρέα του ΛεΜπρον Τζέιμς ο οποίος και ανακοίνωσε σε ειδική εκπομπή του ESPN την απόφασή του να φύγει από το Κλίβελαντ και να γίνει ο… βασιλιάς της παραλίας του Μαιάμι. Δείτε τον ΛεΜπρον να ανακοινώνει την απόφασή του.
Η απόφαση του ΛεΜπρον προκάλεσε απογοήτευση στους φιλάθλους των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ αφού πολλοί δεν περίμεναν ότι θα έφευγε από την ομάδα τους. Μάλιστα αρκετές εκατοντάδες είχαν μαζευτεί σε διάφορα σημεία της πόλης και έβλεπαν την ειδική εκπομπή του ESPN και την ώρα που ο «βασιλιάς» είπε πως «πάω στη νότια ακτή» ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες. Εκτός αυτού, δε, ο πρόεδρος των Καβς Νταν Γκίλμπερτ σε ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του Τζειμς αποκαλώντας τον μόνο με… παρατσούκλια ή ειρωνίες τόνισε πως «εγγυώμαι προσωπικά ότι οι Καβς θα κατακτήσουν τίτλο στο ΝΒΑ πριν ο αυτοαποκαλούμενος πρώην «βασιλιάς» πάρει έναν».
Βέβαια πλέον το γεγονός είναι ότι ο ΛεΜπρον μαζί με δύο ακόμη σούπερ-σταρ τους Ουέιντ και Μπος συνθέτουν ίσως το πιο δυναμικό τρίο στην ιστορία του ΝΒΑ και μία ομάδα ικανή να σαρώσει τους τίτλους για πολλά χρόνια.

Ο ΛεΜπρον ανακοινώνει την απόφασή του.

3 σχόλια:

  1. Yanni perimena na psaroseis ligo ligotero. Me 3 super star pou pianoun to 50% tou salary cap kai 9 pitsirikades apo to NBDL den pairneis tipota sto NBA. I fetini free agency htan ena ftino theama pou katelixe stin hthesini anakoinosi-tsirko. Stin Ameriki ola ta sholia einai arnitika. Se o,ti afora ta kathara agonistika, pio ousiastiki einai i metagrafi tou Boozer stous Bulls (den kano plaka). OLOI oi protathlites tou NBA ta teleftaia 20 (gia na min po 60) hronia htan omades isorropimenes pou stithikan siga-siga. Afto to prama pou stinei o Riley sto Miami einai gia street-ball. Kai kali tihi se opoion prospathisei na peisei ton LeBron oti o igetis einai allos (Wade) kai ohi aftos. Opos sou xanaeipa, nobody is bigget than the game.

    Apergospastis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aκριβώς αυτό που είπε ο προηγούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Apergospastis & Saba
    Καλά, μη βαράτε, ούτε καφέ δεν είχα πιει ακόμη. Οπως και να 'χει η συνύπαρξή τους είναι ιντριγκαδόρικη. Κατι σαν ολ-σταρ... τριάδα. Συμφωνώ ότι η φετινή free agency ηταν τσίρκο σε όλο του το μεγαλείο, ειδικά με το φινάλε-εκπομπή-παρωδία, τις καμμένες φανέλες κλπ. Το Μαιάμι αυτή τη στιγμή έχει... τέσσερις παίκτες. Την παρέα των τριών και τον Μάριο Τσάλμερς. Προβλέπω ο Μπέβερλι να ξεκινάει... βασικός του χρόνου. Οπως τα υπολογίζω, αν πάρουν ο καθένας τους κοντά στα 16 εκατομμύρια το χρόνο (το ταβάνι είναι αυτό) περισσεύουν κάτι σαν 10 εκατομμύρια δολάρια για τους υπόλοιπους... 10-11 παίκτες. Ομολογώ ότι περιμένω με αγωνία να δω πως θα συνυπάρξουν στο παρκέ οι τρεις τους, αλλά συμφωνώ πως τα πρωταθλήματα τα κατακτούν οι ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails