Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

"Μάθετε πρώτοι..."

Μη συνεχίζετε να κλικάρετε στην αγαπημένη σας ιντερνετική διεύθυνση για να πληροφορηθείτε το πότε και που θα πάει ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο κορυφαίος free agent του φετινού καλοκαιριού στο ΝΒΑ θα "ανακοινώσει" (σύντομα όπως υποστηρίζει ο ίδιος) μέσω... e-mail τους εκατομμύρια φαν του ανά τον κόσμο μόλις πάρει την απόφασή του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο προσωπικό του site (http://www.lebronjames.com/) και όπως αναφέρει η σχετική "ανακοίνωση" You'll be the first to know...

3 σχόλια:

  1. Kapou mas ta eprixe o kyrios James. Simera diavaza oti meros tis parousiasis pou tou ekanan oi Cavaliers itan ena comic strip me asteia sholikou epipedou (shetika me...exaerismo) me afton iroa. Einai profanes oti agapaei ton eafto tou perissotero apo to basket. Prosopika eimai fan ton Knicks kai efhomai kai parakalo na min ton paroume. To tsirko tis fetinis free agency einai ena exairetiko paradeigma tou poso ehoun parei ton stravo dromo to NBA kai i Amerikaniki (kai ohi mono) koinonia. Sorry, alla afto den einai basket. Nobody Is Bigger Than The Game!!!

    Apergospastis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @apergospastis
    1) Κάτι μου (και σου...) θυμίζει αυτή η ιστορία, ε; Ενα σήριαλ που λαμβάνει χώρα και στα μέρη μας...
    2) Το είδα το βίντεο (ή μάλλον μέρος του από το site των Καβς) και ηταν οντως πολυ... κολωκοτρονέϊκο.
    3) Δηλαδή, τώρα σε... φέρανε ότι το ΝΒΑ είναι "σόου" εντός και εκτός γηπέδων; Μα έτσι θα αυξηθει το ενδιαφερον του κόσμου, ετσι θα πουλησουν φανελες κλπ. Ναι, δεν ειναι μπάσκετ, αλλα -ειτε μας αρεσει ειτε όχι- ειναι μερος του, ειδικά στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. George 75

    Αντε να δουμε που θα καταληξει τελικα ο παιχταρας.
    Απο την μια καλο να ειναι παραμεινει στους Καβαλιερς καθως αυτη η πολη ειναι που τον ανεδειξε και αυτος ειναι που την εχει βαλει για τα καλα στο παγκοσμιο χαρτη αλλα χρειαζεται και καλυτερους συμπαιχτες.
    Απο την αλλη η Νεα Υορκη υπεγραψε τον Στουνταμαιρ και με τον Βασιλια θα εκαναν σουπερ διδυμο.
    Οπως και να εχει ζουμε στην εποχη Λεμπρον.Με διαφορα ο καλυτερος παιχτης του κοσμου.Ο Κυριος Κομπε Μπραιαντ δεν μας ξεκαθαρισε με τις τραγικες του εμφανισεις απεναντι στους Σελτικς αν ειναι σημαντικοτερος απο τον Γκασολ που μαλλον ηταν ο πολυτημοτερος παιχτης στους Τελικους αλλα ο Στερν δεν ηθελε ο Κομπε να γινει ρεζιλι.

    Λεμπρον>>>Κομπε.Τα πρωταθληματα τα παιρνουν οι ομαδες για αυτο ο Κομπε εχει πεντε.Ατομικα ο Λεμπρον οπως ειπε και ο Παπαδογιαννης στα πλειοφς ειναι κλασης ανωτερος.Δωστε του ενα στηριγμα σαν τον Γκασολ και δεν θα αφησει πρωταθλημα για πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails