Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Στη μαύρη λίστα της FIBA (και) ο ΠΑΟΚ

Αρχισαν τα όργανα... Στη μαύρη λίστα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ (FIBA) μπήκε και με τη... βούλα πλέον ο ΠΑΟΚ καθώς με έγγραφό της ενημερώθηκε η ΚΑΕ της ομάδας της Θεσσαλονίκης πως αν μέχρι τις 2 Ιουλίου δεν έχει καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ που αφορά σε χρέος προς τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς, τότε θα της επιβληθούν κυρώσεις απαγόρευσης μεταγραφών αλλά και συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
Οπως είναι γνωστό εδώ και μία μέρα ο Τομάσεβιτς είχε προσφύγει στη FIBA για χρέος του ΠΑΟΚ που ανέρχεται σε ποσό άνω των 200.000 ευρώ και η αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας Ομοσπονδίας με έγγραφό της ενημέρωσε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ πως μέχρι τις 2 Ιουλίου θα πρέπει να καταβάλει ένα μέρος του χρέους που ανέρχεται σε 100.000 ευρώ αλλιώς θα προχωρήσει στην απαγόρευση μεταγραφών και τον αποκλεισμό του από τι διεθνείς διοργανώσεις. Το έγγραφο υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν και κοινοποιήθηκε επίσης στην ΕΟΚ, τον Τομάσεβιτς και τον μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

3 σχόλια:

  1. Ο Τομάσεβιτς σίγουρα καθυστέρησε την προσφυγή του. Η FIBA όμως αντέδρασε ΑΜΕΣΑ...
    θα βρεί το ποσόν ο ΠΑΟΚ ή θα "εγγυηθεί" πάλι η ΕΟΚ?
    Αλήθεια ο ΕΣΑΚΕ σ΄αυτές τις υποθέσεις (που εμπλέκονται Μέλη του) τι θέση παίρνει...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι γινεται εφαρμογη των οσων προβλεπονται,μονο οταν οι ξενοι παικτες καταφευγουν στη FIBA?
    Οι Ελληνες παικτες δεν εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια εργασιακα δικαιωματα & κεκτημενα με τους Ευρωπαιους συναδελφους τους?
    Γιατι η ΕΟΚ & ο ΕΣΑΚΕ δεν προβαινουν σε αναλογες με τη FIBA,κινησεις-προειδοποιησεις στις Ελληνικες ομαδες & για τους Ελληνες παικτες?
    Οι Ελληνες παικτες γιατι δεν προσφευγουν στο δικαστηριο της FIBA?(Μαζικα,εκπροσωπουμενοι απ τους νομικους συμβουλους του συνδικαλιστικου τους οργανου?)....
    Θα ηταν παρα πολυ καλο εαν,υπηρχε ενα ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ που να αφορα & τους Ελληνες παικτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσφυγή = καταστολή...
    Ηγεσία = παράδειγμα + πρόβλεψη!
    Πώς μπορεί κάποιος να ηγείται όταν ο ίδιος στην ομάδα του δεν έχει εφαρμόσει τίποτα κ αυτ'η βρίσκεται σε οικτρή κατάσταση? Μεταφορά λάθους τεχνογνωσίας κάνουμε, αναπαραγωγή κακέκτυπων, τι τέλος πάντων?
    Αναφορικά με την πρόβλεψη: κατάθεση εγγυητικών τραπεζών -πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων- για τους κατώτατους μισθούς κ εργοδοτικές εισφορές των παικτών τουλάχιστον...
    Και ο Αθλητικός Νόμος έχει ανάλογες διατάξεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails