Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

c_zero ο νικητής του θρίλερ (και της φανέλας...)

Σασπένς ανάλογο με αυτό της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των 16 είχε η τελευταία αγωνιστική για το Fantasy Challenge της Ευρωλίγκα και για το γκρουπ του GreekBball στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 33 χρήστες. Τελικός νικητής που κερδίζει και μία αυθεντική φανέλα της αγαπημένης του ομάδας ο c_zero (χρήστης zarko7) ο οποίος πάντως… προσπάθησε στο φινάλε να αυτοκαταστραφεί αλλά τελικά άντεξε στην αντεπίθεση του BC Pournari.
Στην τελευταία αγωνιστική λοιπόν νικητής αναδείχθηκε ο Panathinaikos B.C. με 180,5 πόντους, 19,1 πόντους περισσότερους από τον… κομισάριο της λίγκας GreekBball που μάζεψε 161,4 αλλά παρά το καλό ντεμαράζ στη φάση των 16 περιορίστηκε τελικά στην 9η θέση της τελικής κατάταξης.
Η μάχη έγινε για την πρώτη θέση της περιόδου αφού ο BC Pournari έκανε 151,2 πόντους, σχεδόν 70 περισσότερους από τον 23ο στην αγωνιστική c_zero που μάζεψε μόλις 82,8 και λίγο έλλειψε να σημειωθεί η επική ανατροπή. Τελικά ο c_zero κράτησε με 2.333,6 πόντους την 1η θέση με τον BC Pournari να αγγίζει το θαύμα με 2.324,5 (μόλις 9,1 λιγότερους…) και τον Fullattack#2 να παίρνει την 3η θέση και το… χάλκινο μετάλλιο με 2.278,3 βαθμούς.
Ως κομισάριος της λίγκας να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχατε φέτος στο «φτωχικό» μας και να ανανεώσω το ραντεβού για την ερχόμενη σεζόν. Οσο για τον νικητή, μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με το e-mail του κομισάριου (gpsar69@yahoo.co.uk) για τα… περεταίρω.

2 σχόλια:

  1. Komisarie isxioun ta anamnistika tis euroleague gia tous defterotritous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα τάξει τέτοιο πράγμα; Μάλλον ναι τώρα που το θυμάμαι. BC Pournari και Fullattack#2 κερδίζουν λοιπόν αναμνηστικά από το φάιναλ-φορ του Παρισιου μόνο που θα κάνουν υπομονή να τα παραλάβουν μετά τις 9 Μαίου. Ας στείλουν τα μειλ τους να τα έχω κάβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails