Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Let's dance!!!


Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του τελικού τουρνουά του NCAA η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τρεις παίκτες! Έναν γηγενή και δύο ομογενείς που θα συμμετάσχουν με τις ομάδες τους στον μεγάλο χορό του κολεγιακού μπάσκετ. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος που κατέκτησε χθες το πρωτάθλημα στην περιφέρεια Big Ten με το Οχάιο Στέιτ αλλά και ο πρωταθλητής της περιφέρειας Colonial Athletic με το Ολντ Ντομίνιον, Τράιαν Ηλιάδης μαζί με τον και πέρυσι παρόντα στο τουρνουά Νίκο Σιδοράκη του Οκλαχόμα Στέιτ θα γευθούν τη χαρά του τουρνουά.

Το Οκλαχόμα Στέιτ στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει το Τζόρτζια Τεκ, το Ολντ Ντομίνιον το Πανεπιστήμιο Νοτρ Ντέιμ ενώ το Οχάιο Στέιτ θα αντιμετωπίσει το Πανεπιστήμιο της Σάντα Μπάρμπαρα. Αν, δε, Οχάιο Στέιτ και Οκλαχόμα Στέιτ νικήσουν, Σαρικόπουλος και Σιδοράκης θα βρεθούν αντίπαλοι στους «32».
Οι λάτρεις του κολεγιακού μπάσκετ θα μπορέσουν τις επόμενες τρεις εβδομάδες να παρακολουθήσουν πολλούς αγώνες μαζί φυσικά και το φάιναλ-φορ της Ιντιανάπολις μέσα από τις συχνότητες της NOVA αρχής γενομένης από τον αγώνα πρόκρισης της 64ης και 65ης ομάδας (Αρκάνσας-Πάιν Μπλαφ εναντίον Ουίνθορπ) τα ξημερώματα της Τετάρτης ενώ όσοι θέλουν μεταδόσεις στο... μάξιμουμ μπορούν να δουν ΟΛΟΥΣ τους αγώνες on demand μέσα από τις ιστοσελίδες του NCAA (www.ncaa.org) ή του CBS που έχει τα δικαιώματα (www.cbssports.com).

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails