Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Παρολίγο τραγωδία στη Σερβία

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν προπονητής, παίκτες και συνοδοί της αποστολής της ομάδας μπάσκετ Νόβι Σαντ το βράδυ της Κυριακής κατά την επιστροφή της μετά από αγώνα του σερβικού πρωταθλήματος όταν το πούλμαν που τους μετέφερε συγκρούσθηκε με νταλίκα! Ο προπονητής της ομάδας Νεμάνια Ντανίλοβιτς και ο παίκτης Νέναντ Γκρόζντανιτς τραυματίστηκαν σοβαρότερα ενώ άλλοι έξι παίκτες βρίσκονται κλινήρεις στο νοσοκομείο της πόλης Κραγκούγεβατς.
Το ατύχημα έλαβε χώρα 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με το πούλμαν να συγκρούεται με το πίσω μέρος νταλίκας όταν αυτή έκανε προσπέραση στο πούλμαν! Το πούλμαν ανατράπηκε και από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί.
Στο νοσοκομείο εκτός των Ντανίλοβιτς και Γκρόζντανιτς που είναι σε σοβαρότερη κατάσταση δίχως πάντως να κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους βρίσκονται ακόμη οι Μπόγιαν Λιουμπόγεβιτς, Ντούσαν Αλίμπιεβιτς, Λιουμπομίρ Σούμποτιν, Μπράνισλαβ Γιάντσικιν, Ντούσκο Μπούνιτς και Νίκολα Ντράγκας!
Η ομάδα του Νόβι Σαντ είχε αγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου με αντίπαλο την Νάπτεντακ του Κρούσεβατς και είχε νικήσει με 77-72.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails