Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Περάστε στις... 32 του μηνός

Μετά τον αμερικανό σέντερ Μπράιαν Μπουτς ο οποίος προ τριών μηνών μέσω του προσωπικού του blog σχολίασε και καυτηρίασε τα κακώς κείμενα του ελληνικού μπάσκετ ήρθε η σειρά του νατουραλιζέ Γερμανού γκαρντ της Ολύμπια Λάρισας Ντέμοντ Γκριν να τα… βγάλει όλα στη φόρα.
Ο Ντέμοντ Γκριν λοιπόν στο τελευταίο του σχόλιο στο προσωπικό του blog σε γερμανική ιστοσελίδα με τίτλο «Krisenland Griechenland», δηλαδή «Ελλάδα χώρα της κρίσης» (στο πνεύμα των ημερών της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα) μιλάει για την πρωτόγνωρη για αυτό εμπειρία του να παίζει στην Ελλάδα. Γενικώς αναφέρει πως του αρέσει η εμπειρία στην Α1 αλλά παράλληλα σχολιάζει με καυστικό χιούμορ τα κακώς κείμενα. Όπως γράφει, μεταφέροντας όσα του λένε οι συμπαίκτες του, μόνο τέσσερις από τις 14 ομάδες της Α1 έχουν πληρωμένους στο ακέραιο τους παίκτες τους έστω και με καθυστέρηση ενώ όσον αφορά στην Ολύμπια επισημαίνει πως βρίσκονται 3 μήνες πίσω οι Ελληνες και 1-2 μήνες οι ξένοι. Παράλληλα αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό συγκρίνοντας με το καθεστώς που επικρατεί στη Γερμανία όπου όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες στην αρχή της σεζόν να αποδείξουν ότι μπορούν να καλύψουν το μπάτζετ τους για όλη τη σεζόν.
Στη συνέχεια, σχολιάζοντας και πάλι με καλή διάθεση και χιούμορ μεταφέρει τις προσπάθειες… αναζήτησης χρημάτων από την ομάδα του «πόρτα-πόρτα» ή… «τηλέφωνο-τηλέφωνο» χρησιμοποιόντας την ατάκα του μάνατζέρ του «θα σε πάρω σε 30 λεπτά» αλλά στην πραηματκότητα τον παίρνει σε δύο μέρες, ενώ όταν ακούει φράσεις όπως «θα πληρωθείς αύριο» γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα πληρωθεί σε μία εβδομάδα… Και καταλήγει αναφέροντας πως «στο τέλος φτάνω στο σημείο να ακούω πως ίσως μέχρι το τέλος της σεζόν πάρω τα χρήματά μου»…

1 σχόλιο:

  1. Θυμαμαι μια συνεντευξη του Τ.Ρ.Χολντεν ως παικτης της ΤΣΚΚΑ...
    Ο οποιος ειχε αναφερει χαριτολογωντας πως η Ελλαδα ειναι η ''Χωρα του Αυριο''...
    Και οταν ο δημοσιογραφος τον ρωτησε τι ακριβως εννοουσε, αυτος απαντησε πως οποτε ρωτουσε ποτε θα πληρωθει..η απαντηση που επαιρνε ηταν...αυριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails