Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κόλπο με Ντόντε Γκριν η Γερμανία

Η είδηση ξεκίνησε ως φήμη αλλά δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε πραγματικότητα. Η Γερμανία συνεχίζοντας το... ψάξιμο για Γερμανούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το ΝΒΑ ετοιμάζεται να ντύσει στα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας τον φόργουορντ/σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, Ντόντε Γκριν! Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ντιρκ Μπάουερμαν χαρακτήρισε την υπόθεση "ευαίσθητη" ενώ από την Ομοσπονδία διαψεύδουν, προς το παρόν, την πληροφορία χρησιμοποιόντας διάφορες δικαιολογίες...
Οπως αναφέρει λοιπόν δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας, ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς, Ντόντε Γκριν, σε δηλώσεις που έκανε στο γερμανικό κανάλι ZDF δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνισθεί στην Εθνική Γερμανίας. Βλέπετε ο Γκριν είναι γεννημένος στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στο Μόναχο ενώ οι γονείς του μένουν εδώ και χρόνια στη χώρα αφού η μητέρα του είναι μόνιμη αξιωματικός αμερικανικής δύναμης στην πόλη του Ντίσελντορφ όπου και κατοικεί.
Από την Ομοσπονδία υποστήριξαν πως "ο Γκριν δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν έχει γερμανικό διαβατήριο" αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτό είναι το μόνο... εύκολο να αποκτήσει. Βέβαια πιθανή συμμετοχή του Γκριν στην Εθνική Γερμανίας ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Τουρκίας θα σημάνει την απουσία του βετεράνου σέντερ των Λος Αντζελες Κλίπερς Κρις Κέιμαν ο οποίος έχει αγωνισθεί στη "Νασιοναλμανσαφτ" στο πρόσφατο παρελθόν.
Ισως λοιπόν οι Γερμανοί προετοιμάζουν το έδαφος για ενδεχόμενη απουσία του Κέιμαν ώστε να βάλουν δίπλα στον Νοβίτσκι έναν άλλο ΝΒΑερ. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν με τον ίδιο τρόπο είχε αγωνισθεί στην Εθνική Γερμανίας και ο πανύψηλος σέντερ Σον Μπράντλεϊ (Ευρωμπάσκετ 2001) ο οποίος είχε επίσης γεννηθεί στη Γερμανία.

3 σχόλια:

  1. Shooting guard είναι ο Donte. Το πολύ πολύ να τον πεις small forward. Δες και την ομάδα μου στο Fantasy αν αμφιβάλλεις. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σουτινγκ γκαρντ με ύψος 2μ.11;;; Επειδη κι εγω τον ειχα στην φαντασι ομαδα μου ειναι σμολ-παουερ φόργουορντ και καποιο φεγγαρι φετος λογω τραυματισμων επαιξε και πενταρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Guard-forward τον δίνει το ΝΒΑ και τέτοιος είναι:
    http://www.nba.com/playerfile/donte_greene/index.html
    Πώς λέμε ...Δημακόπουλος; Κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails