Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Περαστικά κόουτς!

Σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ προκάλεσε η είδηση που διέρρευσε το πρωί του Σαββάτου και ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη πως ο προπονητής της τουρκικής Φενέρμπαξε/Ούλκερ Μπόγκνταν Τάνιεβιτς πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο και εντός των προσεχών εβδομάδων (ίσως και ημερών) θα ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους πάγκους!
Η είδηση διέρρευσε στα ΜΜΕ της Τουρκίας και το μεσημέρι επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο της Φενέρμπαξε/Ούλκερ Αζίζ Γιλντιρίμ ο οποίος μάλιστα λέγεται ότι συνόδευσε τον Τάνιεβιτς στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε στις εξετάσεις από τις οποίες διαγνώσθηκε ο καρκίνος. Ο Μαυροβούνιος στην καταγωγή τεχνικός, στα 63 του πλέον χρόνια και μετά από τέσσερις δεκαετίες στους πάγκους θα αποσυρθεί και από την Εθνική ομάδα της Τουρκίας προκειμένου να καταπολεμήσει την επάρατη νώσο αφού μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας αφού λέγεται πως ο καρκίνος διαγνώσθηκε σε πρώϊμο στάδιο και μπορεί να καταπολεμηθεί.

4 σχόλια:

  1. Πραγματικα πολυ δυσαρεστη αυτη η ειδηση...
    Περαστικα κοουτς Τανιεβιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tεράστι μπασκετόφατσα..Περαστικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολα..πολύ δύσκολα τα πράγματα! Δυστυχώς ο άγχος παίζει τεράστιο ρόλο.
    Καλή Δύναμη coach

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και τα κωλο-τσιγάρα... και οι δυσάρεστες ειδήσεις του τελευταίου χρόνου στο παγκόσμιο μπάσκετ συνεχίζονται. περαστικά στον κόουτς.

    Αριστοτέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails