Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Μποϋκοτάζ στο Μαρούσι μέσω... facebook

Η είδηση πέρασε μάλλον στα... ψιλά των ΜΜΕ αλλά έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις. Η συμφωνία του Μαρουσίου με την Turkish Airlines για χορηγία 1,5 χρόνων ξύπνησε το... αντιτουρκικό αίσθημα των εθνικιστών Ελληναράδων που δημιούργησαν γκρουπ στο facebook για να μποϋκοτάρουν το Μαρούσι στους αγώνες του! Λες και φταίει το Μαρούσι που του πρότεινε χορηγία μία εταιρία που σπονσάρει τη Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή που καμία από τις δικές μας αεροπορικές εταιρείες δεν ασχολήθηκε μαζί του...
Η συμφωνία έως τώρα έχει ανακοίνωθεί μόνο από την Turkish Airlines αλλά στο facebook έσπευσαν να την καυτηριάσουν με τη δημιουργία γκρουπ που καλεί τον κόσμο να κάνει... μποϋκοτάζ του Μαρουσίου επειδή ήρθε σε συμφωνία με τουρκική εταιρία, ένα γκρουπ που μετράει ήδη 335 μέλη...

6 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μου έκανε εντύπωση,όταν το είδα την Τετάρτη...

    Αλλά το facebook έχει γίνει τον τελευταί καιρό όχημα διάδοσης μισαλόδοξων/ξενοφοβικών ιδεών (ως ρεβάνς για τον Δεκέμβρη,αν αλληλοκατανοούμαστε) οπότε φίλτατε ας μην δίνουμε υπερβολική σημασία.
    Εξάλλου ως σύλλογος έχει κάποια στάνταρ,τα οποία όλοι όσοι είναι μέλη του εν λόγω group όχι απλώς δε τα ξέρουν,αλλά φαντάζομαι ούτε που θα ξέρουν και τί χρώμα μπάλλα παίζουν στο μαρούσι!


    υ.γ. μήπως να κάνουν και group επειδή στον τελικό δεν έγινε σεβαστός ο εθνικός ύμνος (φωνάρα μεν,διαφωνούσα δε);Ας συνέλθουμε από τις ψυχώσεις μας,το Μουντομπάσκετ έρχεται και καλό θα είναι η ελληνική αθλητικογραφία να μην μετατραπεί σε όχημα κανενός Άδωνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδηση είναι οτιδήποτε προκαλεί το ενδιαφέρον, είτε θετικό είτε αρνητικό. Φυσικά και δεν θέλησα να προβάλω ούτε να δωσω υπερβολική σημασία σε ένα γκρουπάκι ενός τσούρμου εθνικιστών που υπάρχουν -και θα υπάρχουν- πάντα. Συφωνώ πως όσοι έγιναν μέλη του γκρουπ αν δουν στο δρόμο μπάλα του μπάσκετ θα την πάνε στην αστυνομία για... βόμβα. Οσο για τον τελικό και τον Εθνικό Υμνο, απλά θα πω ότι "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους πισινούς"... Οχι πως ήταν άσχημη ιδέα, άλλωστε σε όλο τον κόσμο γίνεται αυτό, αλλά με τους κάφρους να βρίζουν την ίδια στιγμή αποδείχθηκε κακή ιδέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενατξει αν δεις και τι αλλα γκρουπ εχει το facebook δεν θα τελειωσουμε ποτε σιγα το πραμα.Το μονο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το γκρουπ εχει παραπανω φιλους απο οτι το μαρουσι ως ομαδα.
    Φιλικα BAGI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε νομίζω πάντως πως έβριζαν κατά την διάρκεια του εθνικού ύμνου,για να είμαστε και δεοντολογικοί...Τουλάχιστον οι πράσινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι,αυτό τους πείραξε !
    Το αυγό του φιδιού στην Ελλάδα, είναι γαλάζιο,και στην Τουρκία κόκκινο!

    Κάποιος καλλιστειάρχης ευχήθηκε να διακρίνονται στα καλλιστεία, τα γλαστρόπουλα που έιναι "καθαρόαιμα ελληνόπουλα" (όπως οι σκύλοι).
    Ας πάνε να δούν την ταινία "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ" να ηρεμήσουν.

    Οι ομάδες είναι Α.Ε. Οι επιχειρηματίες ας κάνουν τη δουλειά τους, και οι φίλαθλοι τη δική τους. Εκτος αν μερικοί ταυτίζονται με τον πρόεδρο και όχι με την ομάδα. Όμως οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν είναι οπαδοί του Κόκαλη, και οι οπαδοί του Παναθηναικού δεν είναι οπαδοί του Πατέρα και του Βγενόπουλου.

    Κατά τη γνώμη μου χειρότερο είναι η διοργάνωση διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων στο Ισραήλ που είναι Κράτος - εγκληματίας πολέμου, και δεν μιλάει κανείς. Ενώ θα έπρεπε να έχει διωχθεί από όλες τις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails