Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Φήμες, φήμες, φήμες...

Η ημέρα της… κρίσης, η τελευταία δηλαδή των ανταλλαγών σχεδόν έφτασε. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (για την Ελλάδα) θα τελειώσει η προθεσμία των ανταλλαγών στις ομάδες του ΝΒΑ και ήδη οι φήμες έχουν γεμίσει το διαδίκτυο. Ο Αμάρα Στανταμάιρ τον οποίο θέλουν Κλίβελαντ και Μαιάμι παραμένει το πιο καυτό όνομα ενώ στα τελευταία σενάρια για άλλες ανταλλαγές εμπλέκονται ακόμη οι Μαγκέτι, Νέιτ Ρόμπινσον, Τρέισι ΜακΓκρέιντι, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Τζανίρο Πάργκο και πολλοί άλλοι.
Πιο αναλυτικά όλα τα τελευταία σενάρια:
* Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν προτείνει στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έναν εκ των Ιλγκάουσκας ή Χίκσον για τον Κόρεϊ Μαγκέτι.
* Οι Νικς ετοιμάζονται να στείλουν στους Σέλτικς τον νικητή του διαγωνισμού καρφωμάτων Νέιτ Ρόμπινσον (τον οποίο ουδέποτε συμπάθησε ο Ντ’Αντόνι) αντί είτε του Εντι Χάουζ είτε του Τόνι Αλεν είτε του Μπράιαν Σκάλαμπριν.
* Οι Νικς ενδιαφέρονται και για τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι των Ρόκετς προσφέροντας τους Τζάρεντ Τζέφρις, Λάρι Χιουζ και τον Τζόρνταν Χιλ.
* Οι Γκρίζλις, οι Νικς και οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς έχουν ζητήσει από το Σακραμέντο τον Ισπανό πλέι-μέικερ Σέρχιο Ροντρίγκεθ.
* Οι Νικς (πάλι…) ενδιαφέρονται για τον Τζανίρο Πάργκο των Σικάγο Μπουλς.
* Κλίβελαντ και Ουάσιγκτον λέγεται ότι θέλουν να ανταλλάξουν τους Αντον Τζέιμσον και Μάικ Τζέιμς (από τους Ουίζαρντς) για τους Ιλγκάουσκας και Τζαμάριο Μουν, αλλά η πληροφορία αυτή διαψεύσθηκε και επίσημα.
* Οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν θα έλεγαν όχι σε ανταλλαγή του Ρότζερ Μέισον (λήγει το συμβόλαιό του) και του Αντόνιο ΜακΝτάις (ενδιαφέρεται το Ντένβερ στο οποίο ο ΜακΝτάις έπαιξε για έξι σεζόν). Στόχος των Σπερς είναι ο Τάιρους Τόμας του Σικάγο.
* Οι Μιλγουόκι Μπακς ζήτησαν από τους Ιντιάνα Πέισερς τον Τρόι Μέρφι προσφέροντας (μέσα σε άλλα ανταλλάγματα) τον Τσάρλι Μπελ.
To be continued...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails