Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Που πάει ο Ντικούδης;

Μπορεί ο Δήμος Ντικούδης να ανήκει στον Αρη και να έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως αν πιστέψουμε το δημοσίευμα εφημερίδας της Γαλικίας στην Ισπανία, ο έμπειρος φόργουορντ θεωρείται υπό... μεταγραφή παίκτης τουλάχιστον από τον μάνατζέρ του. Οπως λοιπόν αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας ο Ντικούδης είναι μαζί με τους Ακιντέλε και Αλεξάντερ υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Μαρκ Τζάκσον στην Ομπραντόιρο!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι και οι τρεις αυτοί παίκτες προτάθηκαν στη νεοφώτιστη στην ισπανική λίγκα ACB ομάδα που αναζητά ψηλό παίκτη μετά την απόφαση του βετεράνου αμερικανού Μαρκ Τζάκσον να σταματήσει το μπάσκετ και την επιστροφή του Βραζιλιάου Χετσχέιμιερ στη Σαραγόσα. Ο Ντικούδης λέγεται πως είναι η τρίη επιλογή της ομάδας του Κωστή Βασιλειάδη πίσω από τον Ακιντέλε και τον Αλεξάντερ αλλά ο πρώτος προέρχεται από τραυματισμό ενώ ο δεύτερος δύσκολα θα μείνει ελεύθερος.
Βέβαια, επαναλαμβάνουμε, το θέμα είναι πως και γιατί ο Ντικούδης θεωρείται "ελεύθερος" παίκτης και προτείνεται σε ομάδες του εξωτερικού (το όνομά του είχε ακουσθεί και πριν αρκετές εβδομάδες για άλλη ισπανική ομάδα).

1 σχόλιο:

  1. sto kalo kai na mas afisei isixous,anigete nea prooptiki stin kariera tou kai den epitrepete na tou tin kophei o aris ,na fygei na paei ALLOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails