Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Στη Βιτόρια ο τελικός του EuroCup

Πλέον οι φίλοι του Αρη και του Πανελλήνιου έχουν στόχο για τον τελικό προορισμό της ομάδας τους στη φετινή σεζόν του EuroCup. Οπως ανακοίνωσε και επίσημα η Ευρωλίγκα, οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης (καταργήθηκε το Final-8 που τα προηγούμενα χρόνια έλαβε χώρα στο Τορίνο) θα διεξαχθεί στη Βιτόρια της Ισπανίας και στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα.
Οι ημιτελικοί της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις 17 Απριλίου (Σάββατο) και ο τελικός στις 18 Απριλίου (Κυριακή) με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της σεζόν 2010-2011.

5 σχόλια:

  1. Η Μπιλμπάο (εφόσον φτάσει στο F4), εκτός από την καλή ομάδα που διαθέτει, έχει και ένα παραπάνω προβάδισμα πλέον με αυτήν την εξέλιξη. Σχεδόν εντός έδρας θα παίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, εσύ δεν μας έλεγες ότι έχει φάιναλ-8 στο Τορίνο; ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Sixama
    Ψιλοχλωμο το βλέπω η Κατσικαρομάδα να πάει στους 4. Πρώτα θέλει να σωσει την παρτιδα στην ACB και στην κατασταση που ειναι τώρα δύσκολα θα τη σωσει...
    @ Saba
    Ειπα, ξείπα... Αλλωστε το διορθωσα γρηγορα το λαθος οταν μου το σφυριξε ενας καλος φιλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δίκιο έχεις. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, η υπόθεση παραμονή είναι πολύ δύσκολη και δεν εξαρτάται από την ίδια. Πάντως εγώ δεν το θεωρώ απίθανο να φτάσει στο F4, με βάση την μέχρι τώρα εικόνα της στο Eurocup. Φαντάζεσαι τη Μπιλμπάο να πάρει το Eurocup, να παίξει στην Ευρωλίγκα και να αγωνίζεται ταυτόχρονα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας! Δε θα έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καλύτερο για την διοργάνωση θα ήταν, ίσως, το F4 να πραγματοποιηθεί σε μία χώρα από την οποία θα προέρχεται μια ομάδα που έχει φτάσει στα ημιτελικά.
    Έτσι εξασφαλίζεται πιθανόν το ενδιαφέρον και η προσέλευση του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails