Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Πήραν φωτιά οι ανταλλαγές

Την… απάντησή τους στο σούπερ-τρέιντ που έφτιαξαν οι Ντάλας Μάβερικς με τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς ετοιμάζονται να δώσουν οι επίδοξοι πρωταθλητές Κλίβελαντ Καβαλίερς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις ΗΠΑ «ψήνεται» ανταλλαγή των Καβς με τους Φοίνιξ Σανς προκειμένου να αποκτήσουν τον all-star σέντερ Αμάρε Στανταμάιρ με ανταλλάγματα τον Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας και τον δυναμικό φόργουορντ JJ Χίκσον.
Οι Καβς παράλληλα βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς για την απόκτηση του Αντόν Τζέιμσον και με τους Ιντιάνα Πέισερς για τον Τρόι Μέρφι σε περίπτωση που δεν «κάτσει» η ανταλλαγή με το Φοίνιξ.
Το Ντάλας πάντως ολοκλήρωσε την ανταλλαγή με την Ουάσιγκτον αποκτώντας τον σκόρερ Καρόν Μπάτλερ και τον σέντερ Μπρένταν Χέιγουντ αλλά και τον γκαρντ ΝτεΣον Στίβενσον δίνοντας τους Τζος Χάουαρντ, Ντρου Γκόντεν, Κουίντον Ρος και Τζέιμς Σίνγλετον. Ετσι πλέον το Ντάλας με πεντάδα τους Κιντ, Τέρι, Μπάτλερ, Νοβίτσκι, Μάριον και σέντερ τους Ντάμπιερ και Χέιγουντ γίνεται αυτόματα διεκδικητής του τίτλου.

2 σχόλια:

  1. Στουνταμάιρ στους Καβς? Ποιος θα τους σταματήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. It's now or never για τους "ιππότες". Αν δεν πάρουν πρωτάθλημα φέτος, δεν θα πάρουν ποτέ, απλά επειδή ο ΛεΜπρον το καλοκαίρι θα φύγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails