Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Στο Τορίνο το φάιναλ-φορ του 2011

Το Παρίσι βρίσκεται πλέον ολοένα και πιο κοντά ως τον προσεχή σταθμό του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα, ε, ας αρχίσουμε τα πλάνα μας και για αυτό του 2011 που θα διεξαχεί στο Τορίνο! Οπως αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα του 2011 θα διεξαχθεί στους πρόποδες του Πιεμόντε, στη μεγαλούπολη της Ιταλίας, το Τορίνο στις αρχές Μαίου και στο χωρητικότητας 16.000 θεατών Παλασπόρ Ολίμπικο!
Η Ευρωλίγκα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση επέλεξε το Τορίνο μετά από σχετικό αίτημα της πόλης που ήθελε να γιορτάσει τα 150 χρόνια από την ίδρυση της περιφέρειας του Πιεμόντε. Στο Τορίνο φιλοξενήθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ενώ το 2008 και το 2009 εκεί έλαβε χώρα το Final-8 του EuroCup.

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω τι "στράβωμα" έχει φάει ο Μπερτομέου με το Τορίνο βρε Γιάννη. Μετά από τα δύο συνεχόμενα F8 του Eurocup τους έδωσε και το F4 της Ευρωλίγκα. Εμένα αυτό με τη γιορτή για τα 150 χρόνια δε μου αρκεί. Πέρυσι στον τελικό του Eurocup μετά βίας είχε 4.000 το γήπεδο και οι μισοί το πολύ να ήταν ντόπιοι. Τα ίδια και χειρότερα πρόπερσι. Δε θα ήταν καλύτερα να επιλέξουν ένα μέρος όπου το μπάσκετ δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ώστε να διαφημιστεί και λίγο το άθλημα π.χ Λονδίνο, Σκανδιναβικές χώρες, Πορτογαλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, έχουμε και λέμε sixama. Μπερτομέου και στράβωμα δεν υπάρχει. Μπερτομέου και... χρήμα υπάρχει. Προφανώς και το "στόρι" για τα 150 χρόνια του Πιεμόντε δεν πείθει (συγγνώμη, αλλά χεσ...με για τα 150α γεννέθλια του). Στα final-8 ο ντόπιος κόσμος ήταν... ανύπαρκτος αφού στο Τορίνο δεν υπάρχει (πλέον) ομάδα στις εθνικές κατηγορίες (η Μπερλόνι Τορίνο μεσουράνησε στα 80ς). Αρα, τι παίζει; Χρήμα για την Ευρωλίγκα ή τον... Μπερναμπέου. Από σπόνσορες, από διαφημίσεις, από άλλα κόζια; Δεν ξέρω, αλλά μου έδωσες το έναυσμα να το ψάξω. Οσο για την πρόταση περί Λονδίνου ή Σκανδιναβικών χωρών, μαζί σου. Ειδικά αν γίνει στην (πολυαγαπημένη μου) Στοκχόλμη θα πάω... περπατώντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails