Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

"Δολοφόνος" κυκλοφορεί στην Α2

Ενας παρολίγον δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στα γήπεδα της Α2. Ο τραυματισμός του γκαρντ της Δάφνης Φώτη Βασιλόπουλου μόνο τυχαίος δεν ήταν στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου και ενώ το ματς είχε κριθεί και απέμενε 1 δευτερόλεπτο για το φινάλε. Οπως θα δείτε στο βίντεο ο Κώστας Πασχάλης του ΑΓΟΡ εσκεμμένα χτυπάει με τον πλέον βάναυσο τρόπο τον συνάδελφό (;) του με στόχο να τον σκοτώσει και λίγο έλλειψε να το πετύχει.

Περιμένουμε άμεσα από την ομάδα του, τον ΑΓΟΡ που τόση ευαισθησία και σωστό φίλαθλο πνεύμα έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια να πάρει δραστικές και άμεσες αποφάσεις και να στείλει σπίτι του τον παρολίγο δολοφόνο, από τον ΠΣΑΚ να αποβάλει από τα μητρώα του τον συγκεκριμένο "πρώην" μπασκετμπολίστα και νυν κατσέρ και από την αστυνομία να πράξει τα δέοντα στέλνοντας τον εν λόγω κύριο εκεί που πραγματικά του αξίζει.

7 σχόλια:

  1. re gianni kamia antirrisi, dolofonos o en logo kirios, alla mipos afto to post to egrapses en thermo; vgike kai zitise siggnomi, profanos oute fantazotan oti tha mporouse na einai toso ashima, an ton skotone mallon to proto pragma pou tha skeftotan na kanei tha itan na aftoktonisei o idios. Den eho kamia shesi me ton Pashali, tosa hronia omos den edose dikaiomata (nomizo). Diakopi simvolaiou nai, alla diagrafi tou apo ta mitroa basketboliston; San na leme diladi, kanenas katadikos na min mporei na xanavrei douleia. Poios egklimatologos tha simfonouse mazi sou; Aggelos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγγελέ μου, μια απλή ερώτηση: Θα έπρεπε να τον έχει σκοτώσει για να τα γράψω;
    Υ.Γ. Επειδή έτυχε και μίλησα τουλάχιστον με 10 διαφορετικους μπασκετμπολιστες το προηγουμενο διήμερο απο διαφορετικές ομάδες σε διαφορετικές κατηγορίες όλοι, μα όλοι, μου είπαν την ίδια κουβέντα: Μακάρι να μη βρεθεί ποτέ στο δρόμο μας ένας Πασχάλης...
    Συγγνώμη αν θεωρείς βαρύ το χαρακτηρισμό αλλά δεν του δίνω κανένα δίκιο όσες συγγνώμες και αν ζητήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι ακόμα. Για τα περί διαγραφής του από τον ΠΣΑΚ δεν το ζητάω μόνον εγώ αλλά και ο... ΠΣΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Na xekathariso oti den ton dikaiologo sa kamia periptosi. Apla iparhei diafora metaxi paradeigmatikis kai exontotikis timorias. Nomizo to oti oloi pleon tha ton thimountai gia afto pou ekane einai i megaliteri timoria pou iparhei. Arage iparhei tropos na epanorthosei kapos...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. signwmi kiolas alla leei oti piga na kanw ena skliro foul kai paei kai vazei kodra agwnes kai xeria ,den to xerei oti me ti fora pou erxotan o allos apla tha xtipouse asxima? stin teliki as kathotan akinitos xwris na sikwsei ta xeria ,dixnei oti to kanei eskemena k file anwnime se kamia periptwsi den einai sobaros tha mporouse me polous allous tropous na to lisei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε μια χώρα που στερείται παιδείας και στα αθλήματα, μόνο εξοντωτικές τιμωρίες μπορούν να υπάρχουν μήπως και νουθετηθούν πολλά μυαλά (παλαιότερα και νεότερα)... από Α1 εως και τοπικά πάντοτε υπήρχαν "τσαμπουκάδες" τύπου Πασχάλη που με το έτσι θέλω έκοβαν καριέρες με φιλοσοφίες τύπου "χάνουμε που χάνουμε ας πάρω και κάποιον μαζί μου"... αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να αποκλειστούν δια βίου από κάθε άθλημα που περιλαμβάνει σωματική επαφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μερικές πληροφορίες για καλύτερη ενημέρωση.
    ΔΑΦΝΗ-ΞΑΝΘΗ εριστικότατος ο μικρός με μεγάλη ευκολία γ...ί και δέρνει τους πάντες.Του την έχουν στημένη οι παίκτες της Ξάνθης.
    ΞΑΝΘΗ-ΔΑΦΝΗ μια από τα ίδια ο μικρός ,προφανώς το μέγεθος του Π..ς του είναι πολύ μεγάλο. Στο ημίχρονο πέφτει το ξύλο της αρκούδας στα αποδυτήρια μήλον της έριδος ο μικρός.
    Αν δεν έμπαιναν στην μέση κάποια παλικάρια που το λέει η ψυχούλα τους δεν θα γινόταν το δεύτερο ημίχρονο.
    Εριστικότατος δεν σεβόταν τίποτα δεν σταμάτησε στιγμή να βρίζει και ποιός είναι στο κάτω κάτω να βρίζει μια ολόκληρη πόλη .
    Τα ίδια έκανε με τον Πασχάλη από την αρχή (για ρωτήστε λίγο) και έκανε την απαράδεκτη κίνηση για επαγγελματία ο Πασχάλης να τον χτυπήσει.Του αξίζει όποια ποινή του επιβάλουν αλλά στη άκρη της βελόνας έχει και αυτός όρια.
    Περαστικά στον Βασιλόπουλο και μακάρι η περιπέτεια του να του διδάξει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails