Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Euroleague Fantasy Challenge (Day 4)

Ούτε με λάσο… Η ομάδα Broken το μάνατζερ Join Me (to the top…) πάτησε απότομα γκάζι στη λίγκα του Greekbball στο Fantasy Challenge της Eurolegue και πλέον οι διώκτες του τρώνε σκόνη και ενώ καν δεν έχει συμπληρωθεί το πρώτο μισό της πρώτης φάσης της διοργάνωσης. Εντυπωσιακό come back του κομισάριου και μέτρια έως κακή εβδομάδα για αρκετούς από τους μέχρι πρότινος πρωτοπόρους.
Ο Join Me και η ομάδα Broken λοιπόν με 183,6 βαθμούς αυτή την εβδομάδα ξεχώρισαν από όλες τις άλλες ομάδες και παράλληλα αποσπάστηκαν σημαντικά στην πρώτη θέση της συνολικής βαθμολογίας. Ο Bohemian Rhapsody μετά από μία τραγική εβδομάδα επέστρεψε στα γνωστά (τσ.. τσ..) υψηλά  (τσ.. τσ..) του στάνταρ με 167,3 βαθμούς ενώ 3ος στην εβδομάδα με 162,3 βαθμούς ήταν ο soulis και περισσότερους από 150 βαθμούς μάζεψαν οι Velvet Revolver (154,6) και Panellinio Kypselis (153,7).
Αγνοούνται πιο κάτω FreeLoaders, Walk it Like You Talk It, Sunday School, lakeoftears, Square, Pierikos, Pournari και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις…
Το δίδυμο στην κορυφή της βαθμολογίας της αγωνιστικής συναντάται και στη συνολική βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές μόνο που ο Brοken έχει αποσπαστεί 86,2 βαθμούς από τον 2ο Bohemian (534,1) και πάνω από 100 βαθμούς από τον 5ο της βαθμολογίας. Σταθερά στις πρώτες θέσεις παραμένουν οι FreeLoaders (533,7), ανέβηκε ο VelvetRevolver με 523,2 στην 4η θέση και ο abaloandronik bc στην 5η (514,7) ενώ αγνοούνται στα βάθη της βαθμολογίας διάφοροι περαστικοί που επειδή έκαναν μια καλή εβδομάδα (κάποτε) νόμισαν πως έμαθαν fantasyJ

2 σχόλια:

  1. http://fabfive.eurocupbasketball.com/home.php

    Διεξάγω απεγνωσμένες προσπάθειες για να πείσω κάναν άνθρωπο ν΄ασχοληθεί με το παραπεταμένο. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @bhoy
    Θα αστειεύεσαι φυσικα... Εδώ τρέχω και δεν προλαβαίνω να φτιαχνω τις 2 ομάδες στην Ευρωλίγκα, τις 4 στο ΝΒΑ και τη μία στο NFL σιγά μην μπλέξω και με το...Κόρατς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails