Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Euroleague Fantasy Challenge (έλα τώρα που... γεμίζει)

Τελευταία ευκαιρία... Τη Δευτέρα ξεκινάει η Ευρωλίγκα με τον αγώνα Ολυμπιακός-Ρεάλ και μαζί ξεκινάει και το fantasy challenge της Ευρωλίγκα. Το γκρουπάκι του greekbball έχει ήδη ανοίξει και θα σας περιμένει μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο ΣΕΦ αφού μετά η "λίγκα" θα "κλείσει" και δεν θα δέχεται νέους επισκέπτες. Επαθλο για τον νικητή του γκουπ όπως και πέρυσι, η αυθεντική φανέλα της αγαπημένης του ομάδας στην Ελλάδα.
Η διαδικασία λίγο ως πολύ γνωστή. Κλικ στο http://fantasychallenge.euroleague.net/ όσοι έχουν "λογαριασμό" από προηγούμενες σεζόν μπαίνουν με τους ίδιους κωδικούς τους, όσοι δεν έχουν απλά καταγράφουν κάποια στοιχεία τους και γίνονται μέλη του παιχνιδιού. Φτιάχνετε ομάδα έχοντας στη διάθεσή σας 400 credits (μονάδες) και στη συνέχεια για να μπείτε στη λίγκα κλικ στο Join Private League, βρίσκετε τη λίγκα Greekbball και με password το 12345 γίνεστε μέλη. Ετσι απλά!

Θερμή, θερμότατη, τσουρουφλισμένη παράκληση. ΔΕΝ θα γίνει δεκτή πάνω από μία ομάδα για κάθε χρήστη. Κάθε εβδομάδα η λίγκα θα περνάει από... έλεγχο και οι δεύτερες, τρίτες και... πεντηκοστές ομάδες θα κόβονται αδιακρίτως... Οπως επίσης δεν θα γίνουν δεκτές οι ομάδες που θα "εισβάλουν" στο γκρουπ μετά τον αγώνα της Δευτέρας. Γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Η φανέλα περιμένει...

Υ.Γ. Αν (ιδιαίτερα πιθανό, για να μην πω σίγουρο...) ο δημιουργός της λίγκας, δηλαδή η αφεντομουτσουνάρα μου, πάρει την 1η θέση, το έπαθλο θα δοθεί στον αμέσως επόμενο. Αρα και οι δευτερότριτοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο...
Υ.Γ. Είμαστε ήδη 21 στο γκρουπ, όσοι και στη λίγκα του Greekhoopz (που μας αντιγράφει στα δώρα...) Ελάτε για να φάνε τη σκόνη μας :-)

7 σχόλια:

  1. Η ομάδα Bohemian Rhapsody είναι δική σου; Αν ναι, εκτός από το σωστό άθλημα ακούς και την σωστή μουσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξείνησε από νωρίς ο βρώμικος πόλεμος! Πλέον η κατάκτηση του λαβάρου της λίγκας σου γίνεται αυτοσκοπός! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @απεργοσπαστης
    Κατα-δική μου! Εδώ και πάνω από 10 χρόνια ολες οι ομαδες μου σε όλα τα fantasy έτσι ονομάζονται προς τιμήν των Queen και του Freddy. Το συγκεκριμένο τραγούδι το θεωρώ το κορυφαίο όλων των εποχών στη ροκ σκηνή και έχει σημαδέψει τη ζωή μου. Υμνος... Ηταν, δε, η αφορμη να ασχοληθώ με τη ροκ αφήνοντας τα... καρεκλάδικα που άκουγα από κασέτες, όταν μου έγινε δώρο το θρυλικό A Night at the Opera. Λίγο καιρό αργότερα αγόρασα τον πρώτο μου δίσκο For those about to rock (we salute you) των AC/DC, and the rest is history...
    @banou
    24-21 for the moment... Eat my dust!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑ,είστε θεοί...
    Αλλά έτσι είμεθα οι μπασκετικοί!


    υ.γ.Γ.Ψ. σε πέρασαν τα Χούπια σε συμμετοχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγω παντως για δωρο θελω ενα κερινο ομοιωμα του Al Farouq Aminu...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @bhoy
    Καταγγέλω βία και νοθεία της λίγκας greekhoopz! Εβαλαν μέσα όλους τους συγγενείς, τους τριτοξάδερφους και τους μπατζανάκηδές τους...
    @La Clippers
    Και των τριών; Και του Al και του Farouq και του Aminu? Θα με ξεπαραδιάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ NobodyIsBiggerThanTheGame
    Πίστεψέ με, ήμουν ικανός να κουβαλήσω όλο μου το σόι στην λίγκα, μόνο και μόνο για να υπερασπίσω την τιμή της... Δυστυχώς, όμως, είμαι ο μόνος μπασκετικός στο Βanouεϊκο :)

    Πώς σου φαίνεται ο πισινός του Hoopz? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails