Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Και Euroleague Fantasy Challenge έχουμε...

Επειδή εκεί έξω είμαστε πολλοί οι... τρελοί με το μπάσκετ και επειδή θέλουμε να δημιουργήσουμε... παράδοση, η λίγκα του Greekbball στο Fantasy Challenge της Ευρωλίγκα άνοιξε και σας περιμένει. Οσοι πιστοί λοιπόν ευπρόσδεκτοι στην παρέα μας όπως και πέρυσι με έπαθλο, όπως και την περσινή σεζόν, μία αυθεντική φανέλα της αγαπημένης ελληνικής ομάδας του νικητή στο τέλος της σεζόν!

Η διαδικασία λίγο ως πολύ γνωστή. Κλικ στο http://fantasychallenge.euroleague.net/ όσοι έχουν "λογαριασμό" από προηγούμενες σεζόν μπαίνουν με τους ίδιους κωδικούς τους, όσοι δεν έχουν απλά καταγράφουν κάποια στοιχεία τους και γίνονται μέλη του παιχνιδιού. Φτιάχνετε ομάδα έχοντας στη διάθεσή σας 400 credits (μονάδες) και στη συνέχεια για να μπείτε στη λίγκα κλικ στο Join Private League, βρίσκετε τη λίγκα Greekbball και με password το 12345 γίνεστε μέλη. Ετσι απλά!
Θερμή, θερμότατη, τσουρουφλισμένη παράκληση. ΔΕΝ θα γίνει δεκτή πάνω από μία ομάδα για κάθε χρήστη. Κάθε εβδομάδα η λίγκα θα περνάει από... έλεγχο και οι δεύτερες, τρίτες και... πεντηκοστές ομάδες θα κόβονται αδιακρίτως... Γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Η φανέλα περιμένει...
Υ.Γ. Αν (ιδιαίτερα πιθανό, για να μην πω σίγουρο...) ο δημιουργός της λίγκας, δηλαδή η αφεντομουτσουνάρα μου, πάρει την 1η θέση, το έπαθλο θα δοθεί στον αμέσως επόμενο. Αρα και οι δευτερότριτοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο...

4 σχόλια:

  1. Καλά ρε θηρίο, πότε πρόλαβες κιόλας!!! Νομίζω, όμως, ότι πέρα από την σωστή επισήμανση για δεύτερες και τρίτες ομάδες, θα πρέπει να βάλεις και χρονικό deadline. Ο λόγος; Έχει κάποιος σχηματίσει τις 10 ομάδες που δικαιούται και αποφασίζει να μπει στην λίγκα, μετά το πέρας κάποιων αγωνιστικών προκρίνοντας την καλύτερή του ομάδα.

    ΥΓ:Για θύμησέ μου αφεντομουτσουνάρα, τι θέση πήρες πέρσι στη λιγκα; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τις έχεις και εσύ τις πληροφορίες, μην τις κρατάς μόνο για τον εαυτό σου!
    Δώσε tipάκι να μη κλείσουμε ακόμα την ομάδα, μέχρι τελευταία στιγμή.
    Μλκας είμαι εγώ που περιμένω Πέτζα και Σκόλα να γίνουν διαθέσιμοι?
    Τον Ρούντι δεν τον αναφέρω, γιατί αν έρθει Ευρώπη θα πάει μόνο Μπάρτσα, αλλά με αυτά που είδα χθες από Μάικλ, θα τρώει πολύ πάγκο!!

    Υ.Γ Τελικά τη σωστή απάντηση δεν την είχες στο γκάλοπ!
    Φυσικά με 14 και είχαμε και μία καβάτζα ρεεεεε!Αμ πώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @banou
    Θα μπει φυσικά χρονικός περιορισμος. Απλά, θα αλλάξει ο κωδικός εισόδου στη λίγκα... Οσο για το ΥΓ γερνάω και αρχίζω να μη θυμάμαι...
    @ανωνυμος
    Θελω να πιστευω ότι μεχρι την αλλη Κυριακη θα βρω χρονο για μία... fantasy αναλυση της Ευρωλίγκα. Βλέπεις, μέσα στην εβδομάδα έχω τέσσερα ντραφτ σε διαφορετικές λίγκες fantasy στο ΝΒΑ και είμαι... busy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες μου μόνο με ποιον τρόπο λάδωσες τον κομισάριο και σου επέτρεψε να διαλέξεις μόνο έναν σέντερ. Και τι σέντερ... ΡΩΣΟ! Περιμένω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails