Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Χαρίζονται κυάλια. Πληροφορίες εντός...

Εγώ σας τα είχα πει, αλλά δεν με ακούγατε... Η αρμάδα του κομισάριου Bohemian Rhapsody άρχισε από νωρίς φέτος τα όργιά της! Με παίκτες κλειδιά τους... (σιγά μην τους αποκαλύψω...) μάζεψε συνολικά 181,3 πόντους όντας 113ος σε όλο το παιχνίδι ανάμεσα σε δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές και φυσικά πρώτος (και με διαφορά) στη λίγκα του Greekbball (λέω να σταματήσω εδώ να με αποθεώνω...).
Κανονικά το πρωτάθλημα θα έπρεπε να λήξει σήμερα μετά την καταιγιστική εμφάνισή (μου) που έστειλε μήνυμα ενόψει συνέχειας. Πολύ πίσω από την αφεντιά μου, με 22,6 πόντους διαφορά, ακολούθησε ο lakeoftears (158,7) του μάνατζερ bartzouros (Αρειανό μυρίζομαι...) ενώ 3η με 147,4 πόντους ήταν η ομάδα Broken του μάνατζερ Join Me (join που;). Μερικά από τα θεωρητικά "φαβορί" της λίγκας μάζεψαν αρκετούς πόντους (GreekHoopz4Psarakis Shirt 131,2, Sunday School 128.5, FreeLoaders 128.3 και PIERIKOS-ARXELAOS 127.8) αλλά δεν ήταν αρκετοί ούτε να δουν με κυάλια τον πρωτοπόρο (τσ, τσ, τσ...).
Λήξτο ρεεε...

7 σχόλια:

  1. Join Me in the top αφου η καλυτερη μου ομαδα ειναι 9η σε ολο το παιχνιδι και 2η σε ολη την Ελλαδα...Απλως εβαλα τα δευτερα στη δικη σου λιγκα(δεν ηθελα να τρομαξω τον κοσμο και εσενα ειδικοτερα)γιατι δεν ηξερα το επιπεδο ανταγωνισμου καθοτι πρωταρης(σχεδον)στο παιχνιδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί έγινε ρε παιδιά?
    Αρχισε ο μαραθώνιος και πανηγυρίζει ο ...άλλος, γιατί προηγείται στο πρώτο χιλιόμετρο????

    Αν και για να λέμε την αλήθεια ούτε σωστός μαραθώνιος δεν είναι καν. Σε όλους τους μεγάλους αγώνες, μπαίνουν μπροστά στην εκκίνηση τα μεγάλα ονόματα και ακολουθούν οι κλόοουν με τις μεταμφιέσεις και οι impersonators από πίσω. Εδώ τα αντiστρέψαμε τα πράγματα!!χαχαχα

    pistol-pete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. P.S Κε Κομισάριε, συνάδελφος σας θα απαιτήσει πνευματικά δικαιώματα για τον τίτλο!

    P.S2 Kε Ψαράκη, στην τελική λίστα των συμμετεχόντων στη λίγκα,πριν αρχίσει ο εναρκτήριος αγώνας,όπου εμφανίζονται οι ομάδες με τη σειρά που δήλωσαν συμμετοχή, η "Bohemian Rhapsody" ήταν 3η!
    Θέλετε να μας εξηγήσετε πώς είσασταν τρίτος κατά σειρά συμετοχής,στη δική σας λίγκα? Βάλαμε κι άλλες ομάδες,με διαφορετικούς χρήστες?

    pistol-pete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρεπιμπτόντως, θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες της ομάδας μου, για τη συναδελφικότητα και αλληλεγγύη προς τους δοκιμαζόμενους Ελληνες συναδέλφους τους.
    Συμμετείχανε και αυτοί(νοερά) στην απεργία του ΠΣΑΚ!
    Παρ'όλα αυτά οι επιπτώσεις θα είναι βαρύτατες! Εγώ τους διάλεξα ως ξυλοκόπους, όχι όμως και τόσο άχρηστους και απρόθυμους,που να περιφέρονται ασκόπως στο παρκέ!

    pistol-pete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Razorblade fish
    Δεν... ψαρώνω με τις απειλές.
    @pistol-pete
    Στις μεγάλες αποστάσεις συνήθως τρέχουν και οι... λαγοί για να τραβήξουν τους "καλούς". Για ποιον τίτλο συνάδελφος (και ποιός;) θα απαιτήσει δικαιώματα. Για τον τίτλο του άρθρου ή της ομάδας μου (είναι κατωχυρομένο στο Υπουργείο Εμπορίου των Fantasy εδώ και 12 χρόνια...). Οσο για το δεύτερο υστερόγραφο, 2 ομαδουλες έχω όλες και όλες, μία εδώ και μία στο Greekhoopz και άλλη ουδέν. Σιγά μην έχω χρόνο για να κουμαντάρω πολλές ομάδες... Οσο για το τελευταίο, δεν είδα το όνομα της ομάδας σου στην ανακοίνωση του ΠΣΑΚ περί της απεργίας... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia argisa poli na vrw to blog k dn prolava na mpw sthn liga.Ginetai na mpw twra m mia omoada pou exei katw apo 100???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @teopt13-1908
    Στείλε μέιλ (gpsar69@yahoo.co.uk) να σου στειλω πισω τους κωδικους μιας και άλλαξαν μετά την έναρξη της διοργάνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails