Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Τα παιδία παίζει...

Εχουμε δει παίκτες του ΝΒΑ να τσακώνονται για ένα φάουλ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Να τσακώνονται για το ποιος παίζει σε καλύτερη ομάδα. Να τσακώνονται για… γκόμενες, για το ποιος θα πάρει τα περισσότερα χρήματα και ποιος θα κάνει τα καλύτερα deals με διαφημιστικές εταιρίες. Να τσακώνονται όμως για τη virtual παρουσία τους σε ηλεκτρονικό παιχνίδι πρώτη φορά… Πρωταγωνιστές οι κύριοι (ή μάλλον τα… πιτσιρίκια) JR Σμιθ (αυτό έλλειπε…) και Τζάρεντ Ντάντλεϊ οι οποίοι αντάλλαξαν… φιλοφρονήσεις με αφορμή την αξιολόγησή τους από το νέο παιχνίδι NBA 2K11 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Πρώτος ξεκίνησε ο JR Σμιθ ο οποίος τιτίβισε στο twitter του γράφοντας «Man the suck» αναφερόμενος στο rating 71 που του δίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι. «Πραγματικά 71; Στο madden (σ.σ. το αντίστοιχο παιχνίδι για το αμερικάνικο φούτμπολ) θα είχα καλύτερη βαθμολόγηση», υποστήριξε ο Σμιθ. Όταν, δε, κάποιος φίλος του τού τιτίβισε πως «ο Ντάντλεϊ έχει υψηλότερο rating» ο Σμιθ επανήλθε γράφοντας «Αυτό ακριβώς υποστηρίζω…».
Ο Ντάντλεϊ δεν άργησε φυσικά να πάρει θέση στην όλη ιστορία γράφοντας «Το μόνο που μπορώ να πω για το 2Κ11 είναι πως οι γυναίκες λένε ψέματα, οι άνδρες λένε ψέματα αλλά οι αριθμοί όχι», προσθέτοντας πως «όταν ένας παίκτης σκοράρει πολλούς πόντους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να έχει και υψηλό rating» και αρκετά ακόμη… Τα παιδία παίζει…
Για να twitαρετε και εσεις στις σελίδες των πρωταγωνιστών...

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails