Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Euroleague Fantasy Challenge Day 6 (Αγαπούλα... Πούλα)


«Σε αυτή τη λίγκα παίζει και ο… nickpap66. Ψιτ, Banou7… πούλα!» Αυτή η ομάδα, η Sunday School (όχι επειδή είναι κολλητός μου, εντάξει...), είναι… όαση! Σε μία εβδομάδα όπου οι ισορροπίες σε όλο το παιχνίδι άλλαξαν με τον τραυματισμό του Κιριλένκο, την… υποψία τραυματισμού του Φάρμαρ, το ντεφορμάρισμα του Μπατούμ και τον καταποντισμό βαριών χαρτιών όπως οι Φρίλαντ, Πέκοβιτς, Ιλιασόβα κ.α. ο nickpap66 έπιασε 200αρα με 205,1 πόντους και πανηγυρικά αναδείχθηκε για 2η φορά σε 6 αγωνιστικές νικητής επανερχόμενος, παράλληλα, και στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας. Οσο για τον μέχρι πριν επτά μέρες πρωτοπόρο και «συλλέκτη» διακρίσεων banou7 με τους Furjas Rojalas, όπως λέει και ο «κελεμπίας» «τι να το κάνω τα παλτά στην έρημο;». Μετά βίας ξεπέρασε τους 100 πόντους και καταρρίφθηκε σαν τον ΑΚ-47 την «αποπομπή» του οποίου (και) από τη δική του ομάδα δεν μπόρεσε να αναπληρώσει.

Δεύτερος στην εβδομάδα ήταν από το… πουθενά ο… Ελβετός tbourlon με την CSP Lausanne με 177,8 πόντους ενώ τα… στρατά του tupac με τους fantaroi έπιασαν 173 και η Gharala BC τους 172,9 πάνω από τον διαρκώς ανερχόμενο Panellinio Kypselis (170).
Στη συνολική βαθμολογία ο nickpap66 ξέφυγε πλέον με 959,8 βαθμούς στην κορυφή (9ος ανάμεσα σε όλους τους Έλληνες μάνατζερ) αφήνοντας 2ο τον banou7 με 916,9 (26ος στους Έλληνες μάνατζερ) ενώ 73 πόντους πίσω από την πρώτη θέση είναι ο τρίτος giraios με τον Iraklis. Ερχεται, δε, με… φόρα ο περσινός νικητής Join Me με την Episimi Agapimeni που αθόρυβα σκαρφάλωσε στην 4η θέση (878,5).

5 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails