Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Του Κουτρούλη (του ΝΒΑ) ο γάμος...


«Δώσε και ‘μένα μπάρμπα…». Το… πανηγύρι που γίνεται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και αναμένεται να… κορυφωθεί τις επόμενες μέρες δεν έχει προηγούμενο με αφορμή την επικείμενη ακύρωση όλη της σεζόν στο ΝΒΑ μετά το νέο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις ιδιοκτητών-παικτών. Οι ατζέντηδες των πρωτοκλασάτων παικτών και κυρίως αυτών που έχουν προϋπηρεσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν προλαβαίνουν να στέλνουν e-mail σε όλες (ανεξαιρέτως) τις ευρωπαϊκές ομάδες και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να συμβούν κοσμοϊστορικές αλλαγές. Ντιρκ Νοβίτσκι, Κέβιν Ντουράντ, Πάου και Μαρκ Γκασόλ, Τιάγκο Σπλίτερ, Αντρές Νοτσιόνι, Αμάρε Στανταμάιρ, Ρούντι Γκέι, Χέντο Τούρκογλου, Στιβ Νας, TJ Φορντ, Τζαμάλ Κρόφορντ, Στέφεν Κάρι, Γουές Μάθιους είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που τις τελευταίες ώρες απασχολούν τις ευρωπαϊκές ομάδες…

Επειδή λοιπόν προβλέπουμε ότι θα… χαθεί το τόπι τις επόμενες μέρες ας προσπαθήσουμε να «γκρουπάρουμε» όλα όσα έχουν γραφθεί τις τελευταίες ώρες στον ωκεανό του διαδικτύου και όσα κυκλοφορούν ως… φήμες ακόμη και στην Ελλάδα μιας και από το πρωί έχει βουήξει ο τόπος ότι στον Ολυμπιακό οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν… δυναμικά στο προσκήνιο αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ακόμη και ένα εκατομμύριο ευρώ για ένα πολύ μεγάλο όνομα από το ΝΒΑ. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους πρώτους που προτάθηκαν είναι και ο φόργουορντ των Μέμφις Γκρίζλις Ρούνι Γκέι, μέλος της χρυσής ομάδας των ΗΠΑ στο περσινό Μουντομπάσκετ της Τουρκίας ενώ αναμένουμε και την… απάντηση (Ομπράντοβιτς επιτρέποντος…) του Παναθηναϊκού.
Εχουμε και λέμε λοιπόν…
-         Ο Ομρί Κάσπι συμφώνησε να επιστρέψει στη Μακαμπί όπως αποκάλυψε εφημερίδα του Κλίβελαντ και επιβεβαίωσε η εταιρία μάνατζμεντ που εκπροσωπεί τον παίκτη.
-         Ο Κέβιν Ντουράντ επιβεβαιωμένα από τον Γενικό Διευθυντή της άσημης γερμανικής Μπαϊρόιτ βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες σε ανοιχτή επαφή με την εκ των ουραγών της λίγκας BBL. Πάντως τον… θέλουν ακόμη Φενέρμπαξε/Ούλκερ (σύμφωνα με τη Hurriet), Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο, Βαλένθια, Ρεάλ και Μακαμπί…
-         Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δήλωσε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη αλλά αν θυμηθούμε παλαιότερη δήλωσή του θα παίξει στη Γερμανία ως καλός πατριώτης είτε στην Αλμπα είτε στη Μπάγερν Μονάχου.
-         Ο Πάου και ο Μαρκ Γκασόλ επιθυμούν να επιστρέψουν στη Μπαρτσελόνα. Ο Πάου πάντως είτε κάνοντας πλάκα είτε θολώνοντας τα νερά είπε σε Καταλανικό ραδιόφωνο πως «πως θα σας φαινόταν να ντυθώ εγώ στα άσπρα» εννοώντας τη Ρεάλ…
-         Τον Τιάγκο Σπλίτερ ορέγονται: Μακαμπί, Μιλάνο, Ουνικάχα Μάλαγα, Ρεάλ Μαδρίτης και Κάχα Λαμποράλ.
-         Η Βαλένθια θέλει και τον Αργεντίνο Αντρες Νοτσιόνι ο οποίος όμως μάλλον θα επιστρέψει στη χώρα του για την Πενιαρόλ.
-         Ο μάνατζερ του Στιβ Νας δήλωσε πως ο παίκτης του αποφάσισε να έρθει στην Ευρώπη (ελπίζουμε να μην πάει στην Αγγλία εκτός και αν θελήσει να παίξει ποδόσφαιρο στην Τότεναμ…)
-         Ο Χέντο Τούρκογλου βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Εφές όσο και της Φενέρμπαξε/Ούλκερ αλλά και της Μπεσικτάς.
-         Ο μάνατζερ του Στέφεν Κάρι και του Γουές Μάθιους δήλωσε πως οι πελάτες του έχουν ήδη στα χέρια του τέσσερις προτάσεις ευρωπαϊκών ομάδων…
-         Δημοσίευμα στην Κροατία κάνει λόγο για πρόταση της ΚΚ Ζάγκρεμπ στον βετεράνο πλέι-μέικερ TJ Φορντ!
-         Ο Τζαμάλ Κρόφορντ, καλύτερος 6ος παίκτης του ΝΒΑ πέρυσι, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την κινεζική Ξιανγιάνγκ Τάιγκερς!
-         Ο Ομέρ Ασίκ έχει δεχθεί πρόταση για να επιστρέψει στη Φενέρμπαξε/Ούλκερ
-         Στο Ισραήλ (όπου οι συνάδελφοι έχουν πάθει… παράκρουση και σε κάθε σάιτ διαβάζεις και ένα διαφορετικό όνομα) επανέφεραν την υπόθεση του Αμάρε Στανταμάιρ για τη Μακαμπί Τελ Αβίβ!
Και ακόμη είναι η αρχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails