Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Euroleague Fantasy Challenge - Day 7 (In Brandon Roy we trust)


No Kirilenko? No party... No Batum? No nothing... Ενας-ένας πριν την 7η αγωνιστική και... μαζεμένοι από την επόμενη οι ΝΒΑερς μας αφήνουν για να παίξουν στο... κανονικό fantasy και μαζί αφήνουν και τις μαζικές 'προσφορές" πόντων σε αυτούς που τους είχαν εμπιστευτεί. Οσο πιο γρήγορα κανείς τους αποχαιρετήσει, τόσο το καλύτερο για το φινάλε της πρώτης φάσης το οποίο αναμένεται συγκλονιστικό. Και αυτό γιατί ο μέχρι πρότινος μακράν πρωτοπόρος nickpap66 με το Sunday School έφαγε μεγάλη ήττα (διψήφιος, γαρ) με αποτέλεσμα ο banou7 και οι furias rojalas του να μειώσουν αισθητά την απόσταση από την κορυφή δείχνοντας ότι παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της πρωτιάς.

Βέβαια, τα 15 λεπτά δημοσιότητας που κάθε ένας από εμάς δικαιούται για αυτή την εβδομάδα πήγαν στον bullet4bullet ο οποίος σε μία "μέτρια" όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε εβδομάδα του πήρε την 1η θέση, έδειξε δυναμική για τη συνέχεια αν και ρούκουνας, σκαρφάλωσε στην 7η θέση και έστειλε παράλληλα ηχηρό μήνυμα στον ιδιοκτήτη των Πόρτλαντ Μπλέιζερς (άσχετο...) Πολ Αλεν να πάρει τα χέρια του πάνω από το είδωλό του Μπράντον Ρόι τον οποίο θέλει να... αμνηστεύσει, αλλιώς θα αλλάξει ομάδα.
Ετσι λοιπόν, με δεδομένο ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία έστω για μία φορά στη fantasy καριέρα τους ο bullet4bullet με την κατά τ’'άλλα πενιχρή συγκομιδή των 138,6 πόντων πήρε τον τίτλο της αγωνιστικής. Οριακά πιο πίσω του ο Pontos με την ομάδα Aegean Airlines (χορηγός;) ενώ σταθερά καλή απόδοση είχαν οι voutsas7 και xaviaris.
Στη συνολική βαθμολογία ο Sunday School με 1.50,5 και ο furias rojalas με 1.041,1 είναι οι μόνοι που έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 1.000 πόντων ενώ ο 1ος με τον 8ο έχουν διαφορά μικρότερη των 90 πόντων.
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον νικητή της εβδομάδας

2 σχόλια:

  1. Mόνο 1,5 πόντο σε 7 αγωνιστικές έχει μαζέψει ο πρωτοπόρος; Ανίκανος, λέμε.
    (Ο Μπράντον Ρόι είναι ο αναπληρωματικός του Μπατούμ, σωστά;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίτηδες το έγραψα λάθος για να πάρουμε λίγο κουράγιο και εμείς οι...πισινοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails