Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Euroleague Fantasy Challenge (Day 9) - Race of the Decade


Καταντάει κουραστικό, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μας χαλάει κιόλας… Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική η κορυφή στη βαθμολογία της λίγκας άλλαξε χέρια ή αν προτιμάτε επέστρεψε στην… αγκαλιά του nickpap66 και στο «κατηχητικό» του καθώς με τους 180,9 πόντους που μάζεψε και πήρε άλλον έναν τίτλο εβδομάδας, προσπέρασε τον banou7 και τους furias rojalas του δίνοντας μία πικάντικη γεύση στο φινάλε της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα αλλά και του παιχνιδιού.

Όμως θα μου επιτρέψετε να επισημάνω τούτο. Την ώρα που οι δύο πρωτοπόροι «σκοτώνονται» για την πρωτιά μη έχοντας όμως και τόσο σταθερά ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές, από την… εξωτερική έρχονται 2-3 «ίπποι» έτοιμη για την τελική τους αντεπίθεση στην… ευθεία.
Ο περσινός νικητής Join Me και η Episimi Agapimeni αθόρυβα αλλά εντυπωσιακά μάζεψε 178,2 ποντάκια και αυτή την εβδομάδα και σκαρφάλωσε πλέον στην 3η θέση της λίγκας με τους δύο πρωτοπόρους να νοιώθουν καυτή την ανάσα του. Στην 4η θέση υποχώρησε ο andreask81 με τα 10_ekatommyria_bloga αλλά κοντά στους πρώτους ενώ με… χίλια από το βιράζ έρχεται και ο ρούκι Bullet4bullet με την pantoflada του (όνομα και πράγμα…) ο οποίος συμπληρώνει την 5αδα των ομάδων με +1.300 πόντους. Η απόσταση του 1ου από τον 5ο; Μόλις 72,8 πόντοι και όλα ανοιχτά…
Αξίζει τέλος να σημειωθεί η εξαιρετική επίδοση του Rhitmic με το κοσμικό San Tropez του και τους 179 πόντους που μάζεψε στην εβδομάδα αλλά και οι 176,7 του poures14 με τους JAZZMAN.
Αφιερωμένο στο φινάλε της πρώτης φάσης και στους πέντε μνηστήρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails