Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Χτυποκάρδια στα θρανία...

Γεμίσαμε ρούκηδες (sic) και ακόμη δεν έχει κλείσει ούτε καν το ένα... δέκατο των Αμερικανών στις ομάδες της Α1. Αν δεν έχω χάσει το μέτρημα μετά τον Σέρτζ Κέιρουτς που ανακοίνωσε ο Αρης και τον Μπράντι Μόρνινγκσταρ ο οποίος έσπευσε πριν τον ΑΓΟΡ να ανακοινώσει τη συμφωνία του με την ομάδα του Ρεθύμνο φτάσαμε αισίως στους 9 απόφοιτους Πανεπιστημίων του NCAA. Πάντως, ο τελευταίος, χρονολογικά, δηλαδή ο... Αυγερινός (αυτό σημαίνει Morningstar) του Κάνσας έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο εδώ και ενάμιση χρόνο. Δεν λέω ότι το παλικάρι δεν είναι καλός παίκτης ή ότι λάθεψε το Ρέθυμνο που τον πήρε αφού προέρχεται από διάσημο Πανεπιστήμιο (Κάνσας) με λίαν απαιτητικό προπονητή (Μπιλ Σελφ). Ομως αν κάνει πως εκτελεί βολή όπως είχε κάνει στις 8 Φεβρουαρίου του 2010 σε αγώνα των Τζέιχοκς τότε θα περάσουμε όμορφο χειμώνα. Δείτε λοιπόν την "χειρότερη εκτέλεση βολής στην ιστορία του μπάσκετ" όπως είχε χαρακτηριστεί, και όχι άδικα, τότε...

2 σχόλια:

  1. Ενταξει βρε Γιαννη, του εφυγε μεσα απο τα χερια η μπαλα...

    χαχα

    αυτα γινονται...

    η χειροτερη βολη θα ναι οταν χτυπησει το διαιτητη που ειναι κατω απο τη μπασκετα...

    ε?

    χαχα

    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Κουφος αρεσκεται να παιρνει πολυ καλους σουτερ & ο Μορνινγσταρ ειναι...
    Επισης ψηφιστηκε & στην καλυτερη αμυντικη 5αδα της περιφερειας του,που σημαινει οτι ναι μεν ρολιστας,αλλα 2 δουλειες μεσ'στο γηπεδο,μπορει & τις κανει καλα.
    Απ'αυτη την αποψη,νομιζω οτι ο Κουφος εκανε μια πολυ ψαγμενη επιλογη,αναλογικα & με τα χρηματα που διεθετε η ομαδα του..

    Αν δεν κανω λαθος,ο Μορνινγκσταρ,διερρευσε οτι θα αγωνιστει στην Ελλαδα,χωρις ομως να κατονομασει & το που..

    Καιρος ηταν οι Ελληνικες ομαδες,με τα ελαχιστα & μη αξιοπιστα μπατζετ,να αναζητησουν λαβρακια απ την Αμερικανικη αγορα & προερχομενα απ τα κολεγια.
    Ας αφησουν ολοι αυτοι οι ''ειδημονες'' το υφος 10 Καρδιναλιων & την επαρση που απορρεουν απ τον ενδοξο παρελθον & να κοιταξουν να ξεστραβωθουν,διοτι μεσα απ την Αμερικανικη παραγωγικη διαδικασια,μπορεις να αλλιευσεις εξαιρετικες περιπτωσεις με πολυ λιγα χρηματα..

    Χαιρετω Γιαννη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails