Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Euroleague Fantasy Challenge, Day 4


11/11/11 σήμερα και μάλλον έφτασε το τέλος του κόσμου… Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πως ο «Ίνκας» της λίγκας με το ισπανικό ψευδώνυμο furjas rojalas κατάφερε να σπάσει τα κοντέρ και να φιγουράρει πλέον στις πρώτες θέσεις όχι μόνο της Greekbball αλλά όλου του παιχνιδιού. Αν και την εβδομάδα την πήρε ένας κεραυνός ονόματι Wallys Thunder του μάνατζερ Wally12 ο οποίος για 0.1 πόντους έχασε τη 200αρα με τους 199,9 πόντους ο μάνατζερ banou7 με καρδιά πρωταθλητή (σλουρπ) και με ομάδα βγαλμένη από την πιο τρελή φαντασία των μάνατζερ (σλουρπ, σλουρπ) εκτοξεύθηκε στην 1η θέση της λίγκας, 2η ανάμεσα στους Έλληνες συμμετέχοντες και 52η σε όλο το παιχνίδι (σλου… μου τελείωσαν τα σάλια) φτάνοντας στους 675 βαθμούς. Αφησε, δε, έτσι στη 2η θέση τον πρωτοπόρο της περασμένης εβδομάδας nickpap66 με το Sunday School που πλέον βρίσκεται 21 πόντους πίσω.

Η λίγκα λοιπόν για τέταρτη εβδομάδα έχει διαφορετικό πρωτοπόρο μετά την ολική επαναφορά του banou7. Ο νικητής της 4ης αγωνιστικής Wally12 μπήκε στην πρώτη 10αδα (9ος) αλλά σχεδόν 90 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο. Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν ο πάντα σταθερός Rated-R me 174,8 αλλά και ο διαρκώς ανερχόμενος giraios με τον Iraklis (με προπονητή Μάκη Καλανταρίδη δεν φοβάμαι…) ενώ έκπληξη ήταν η επίδοση του arcalterra με τους terraplane (172,1) και του MDPBCN με 169. Το… παλεύει και ο ρούκι Bullet4bullet με την pantofliada έστω και χωρίς… Μοτιεγιούνας ενώ ο μέχρι προ δύο εβδομάδων πρωτοπόρος onrglr με τους amarillorojo όντας 36ος στην εβδομάδα έχασε πολύτιμο έδαφος.
Για την τιμητική 35η θέση μου στην εβδομάδα και 50η συνολικά στο παιχνίδι, καλύτερα να μην ασχοληθώ μέρα που είναι…
Στη συγκεντρωτική βαθμολογία πίσω από τους δύο πρώτους με το χάλκινο μετάλλιο φλερτάρει ο peja168 (636,7) ενώ πάνω από 600 πόντους έχουν ο giraios, ο onrglr και ο… gourmet, xaviaris.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails