Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Κοινή... εξέδρα Παρτιζάν-ΤΣΣΚΑ στο Παρίσι!

Συνεργασίες με τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενόψει του ημιτελικού του φάιναλ-φορ του Παρισιού ορέγονται οι φίλοι της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Όπως αναφέρεται σε δηλώσεις εκπρόσωπου των «Γκρόμπαρι» (οι οργανωμένοι φανατικοί οπαδοί της Παρτιζάν) σε εφημερίδα της Σερβίας, οι της Παρτιζάν θεωρούν δεδομένη τη συμπαράσταση των οπαδών της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αφού η Παρτιζάν διατηρεί άριστες έως φιλικές σχέσεις μαζί τους όπως άλλωστε και με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!
«Η φιλία και η συνεργασία των Γκρόμπαρι με τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ κρατάει πολλά χρόνια και είναι αέναη. Είναι αδέρφια μας, τους σεβόμαστε και θα τους υποστηρίζουμε στον ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα όπως θεωρούμε ότι θα κάνουν και αυτοί στον δικό μας ημιτελικό με τον Ολυμπιακό», δήλωσε εκπρόσωπος των «Γκρόμπαρι» στην εφημερίδα Blic του Βελιγραδίου.
Πάντως ο εκπρόσωπος των Γκρόμπαρι δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα λάβει η ομάδα του αλλά και για το υψηλό κόστος του ταξιδιού στο Παρίσι το οποίο μόνο λίγοι μπορούν να καλύψουν. «Όλα είναι ακόμη θολά. Δεν ξέρουμε πόσοι θα είμαστε στο Παρίσι», παραδέχθηκε.
Την ίδια ώρα πάντως, στα forum των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στο διαδίκτυο ετοιμάζονται… εκδρομές των «Ντελίγιε» (οι φανατικοί οπαδοί του Αστέρα) στο Παρίσι για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του… Ολυμπιακού (αδερφό σωματείο οπαδικά κυρίως λόγω χρωμάτων) και (φυσικά) εναντίον της Παρτιζάν Βελιγραδίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails