Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

10 μύρια για τον Μάνου!

Αρχισαν τα… όργανα. Η σεζόν στα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί αλλά τα πρώτα σενάρια μεταγραφών άρχισαν από νωρίς (Μάρτη μήνα) να εμφανίζονται στο προσκήνιο. Ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον διεθνή πλέι-μέικερ των Νιου Γιορκ Νικς, Σέρχιο Ροντρίγκεθ αλλά και πρόταση της «βασίλισσας» στον Αργεντίνο Μάνου Τζινόμπιλι, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ!
Όπως αναφέρεται λοιπόν στο δημοσίευμα, ο τεχνικός διευθυντής (και πρώην παίκτης) της Ρεάλ Μαδρίτης Αλμπέρτο Ερέρος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο Μάντσιον Σκουέαρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης και συνομίλησε με τον Ροντρίγκεθ μεταφέροντάς του το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για την επόμενη σεζόν αφού ο παίκτης δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Νικς.
Άλλες πληροφορίες από την Ισπανία ανέφεραν πως η Ρεάλ ετοιμάζεται να κάνει πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στον Μάνου Τζινόμπιλι ο οποίος όμως είναι ένας από τους περιζήτητους free agent του καλοκαιριού και σίγουρα θα δεχθεί πολλές προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ.
Σε άλλες φήμες που κυκλοφόρησαν, η Μακαμπί Τελ Αβίβ και η Εφες Πίλσεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αμερικανού (με βοσνιακό διαβατήριο) πλέι-μέικερ της Ουνικάχα Μάλαγα Ομάρ Κουκ ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και το κασέ του ανέρχεται σε 750.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails